16 mars 2011

Onepiece

Nu får nån lov att förklarar dethär Onepiece Norway -fenomenet som sprider sig som en löpeld bland bloggarna jag läser. Vad är grejen? Själv skulle jag känna mig som en förstoppad teletubbie i en sån, hur sköna de än må vara.

9 kommentarer:

Housewife sa...

Man får gärna förklara åt mig också. Jag känner att sparkbyxor hör till babyn, inte vuxna.

Sonja sa...

Håller med, vill inte ha en, även om jag är en pyjamasälskare.

Mia sa...

Ja, jag vill också ha en förklaring! (Min make påstod att han hade beställt varsin dräkt åt oss..varefter jag hotade med att flytta isåfall. Så lite förstår jag detta fenomen. Nä, han hade inte beställt...han bara testade mig)

Naja sa...

Här lärde du mig något nytt - jag har inte vetat att de är norska, men nu då jag vet det faller allt lite på plats. Det här är Norge från sin dåliga sida vågar jag säga efter att spenderat mer eller mindre tid där i över sex år.
Jag fattar överhuvudtaget inte varför vuxna vill gå omkring med det där på sig. Fungerar liksom inte joggingbyxor och collegetröja då man vill mysa (vilket ord...) hemma?

hemMAMAmi sa...

Här finns en till som inte fattar idén överhuvudtaget. Dräkten hänger ju ända ner till knäna...

AnnaK sa...

Den är helt ljuvlig:) Men alla måste såklart inte digga. Om vi ses hos Morzan på fredag så skall jag ha min på så får du ta en närmare titt..

åsa sa...

Mysigt kanske men hur jobbigt är det inte när man skall besöka toaletten?

Melli sa...

Jag tänkte också genast på det här med vessan.Har den en lucka där bak kanske?! :D Nej tack! Fast jag är nu så o-modemedveten annors också! ;)

tutt-lisa sa...

ser så härliga ut o passar en frusikukku som jag, men jag e för ofta kissnödig för att tycka den sku va praktisk.